Popisi 121 Bundek Centar Stanovi Njuskalo Izvrsno

Popisi 121 Bundek Centar Stanovi Njuskalo Izvrsno. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Najbolje Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Hrastov parket od punog drva 1.

Stan Zagreb Sredisce 95 M2 Novogradnja Bundek Centar Iznajmljivanje

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stanovi Do 60 000 Eur

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hrastov parket od punog drva 1.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Immobilien Mirjana Mikulec Zagreb Wohnungen Hauser Grundstucke Geschaftsraume

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

U Centru Bundek Prodano 65 Od Ukupno 227 Stanova Vecernji Hr

Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na ….. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Hrastov parket od punog drva 1. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Extra Immobilien Velika Gorica Kroatien

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Ozana Agencija Za Nekretnine Zagreb

Hrastov parket od punog drva 1.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Iznajmljivanje

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Hrastov parket od punog drva 1. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.

No9yh10ziz2r M

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Logican Vocni Portal Njuskalo Namjestaj Dnevne Sobe Zagreb Busyhandz Com

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Stan Zagreb Bundek Centar Luksuzni Trosobni Stan Terasa 90 M2 Iznajmljivanje

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!.. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Hrastov parket od punog drva 1. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Hrastov parket od punog drva 1.. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …

Stan U Bundek Centar Prodaja

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, ….. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Zagreb Bundek 55 00 M2 Centar Bundek Prodaja

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Prodaje Se Stan Povrsine 85 49m Bundek Cijena 215 000 00

Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na ….. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Pocinje Useljavanje U Bundek Centar Pogledajte Kako Izgleda Vecernji Hr

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …

Sredisce Centar Novog Zagreba Sky Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Hrastov parket od punog drva 1. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Pocinje Useljavanje U Bundek Centar Pogledajte Kako Izgleda Vecernji Hr

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Hrastov parket od punog drva 1. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Hrastov parket od punog drva 1.

Primijetili Smo Da Se Na Njuskalu Prodaje Dosta Minijaturnih Stanova I Zapravo Su Fora Izvukli Smo Neke Telegram Hr

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stan Zagreb Sredisce 95 M2 Novogradnja Bundek Centar Iznajmljivanje

U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Hrastov parket od punog drva 1. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Centar Bundek Luksuzan 65 M2 Garazno Mjesto Lift Prodaja

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Stan Zagreb Bundek Centar 54 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Hrastov parket od punog drva 1. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Centar Bundek Izuzetan Namjesten Stan Povrsine 65m2 I Gpm Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Stan Zagreb Bundek Centar 65 M2 Lux UreÄ'en Balkon 25m2 Garaz Iznajmljivanje

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Sredisce Bundek Centar 3soban S Terasom 8 Kat Lift 81 31m2 Prodaja

No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana... Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Sredisce Bundek Centar 3soban S Terasom 8 Kat Lift 81 31m2 Prodaja

Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled …. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Stan Zagreb Sredisce Bundek 39 M2 Novogradnja Centar Bundek Prodaja

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, ….. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof... 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Delta Centar Nekretnine Zagreb Kupoprodaja Zamjena Zakup Iznajmljivanje

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan... Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Bundek Centar Sredisce 60 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. .. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Bundek Trosoban Stan Nkp 112m2 S Garazom 18m2 Eurovilla Hr

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Dvosobni Stanovi Zagreb Stanovi Prodaja

Hrastov parket od punog drva 1. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Hrastov parket od punog drva 1. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Pex Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled ….. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Hrastov parket od punog drva 1. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Uz Bundek 20 000 Kvadrata Vise Za Stanove I Manje Za Poslovni Prostor Poslovni Dnevnik

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Hrastov parket od punog drva 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Bundek Centar Atraktivan Stan 120 M2 Sa Dvije Garaze Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Promjene Na Trzistu Nekretnina Ako U Zagrebu Trazite Stan Za Najam Sad Je Pravo Vrijeme Evo Zbog Cega Rtl Vijesti

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića... Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Novogradnja U Centru Zagreba Stan

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, ….. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Hrastov parket od punog drva 1.

Bundek Novi Zagreb Trosoban Stan Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Stan Zagreb Bundek Centar 65 M2 Lux UreÄ'en Balkon 25m2 Garaz Iznajmljivanje

Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Hrastov parket od punog drva 1... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Prodaja

U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.

Opereta Nekretnine D O O Autor Na Opereta Nekretnine Stranica 3 Od 22

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

No9yh10ziz2r M

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.

Novac Za Stanove Dali Gotovo 2000 Eura Po Kvadratu Ali U Njih Ne Mogu Uci Na Rubu Ocaja Smo

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

Hrastov parket od punog drva 1... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Stan Centar Bundek Novi Zagreb 59 00 M2 Iznajmljivanje

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Centar Bundek Izuzetan Namjesten Stan Povrsine 65m2 I Gpm Index Oglasi

Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Hrastov parket od punog drva 1. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na …. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

Njuskalo Prodaja Stanova

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... . Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Zagreb Bundek Centar 44 M2 Iznajmljivanje

Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stan Centar Bundek Novi Zagreb 59 00 M2 Iznajmljivanje

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Bundek Centar Lux Pogled Na Jezero 89 M2 3 Sob 5 Kat Iznajmljivanje

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Stan Luksuzan Stan Sredisce 96 M2 Bundek Centar Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Hrastov parket od punog drva 1. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Stanovi Do 60 000 Eur

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... Hrastov parket od punog drva 1. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

Naslovnica Sigma

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana.

Primijetili Smo Da Se Na Njuskalu Prodaje Dosta Minijaturnih Stanova I Zapravo Su Fora Izvukli Smo Neke Telegram Hr

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Novogradnja Centar Bundek 2 Soban 1 Kat 50m2 Prodaja

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!.. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.

Ali Apartman Near Nice Bundek Lake Stanovi Za Najam Zagreb Grad Zagreb Hrvatska

Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre... Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hrastov parket od punog drva 1. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Eurovilla Sredisce Bundek Prekrasan Stan U Novogradnji Luksuzno UreÄ'en I Namjesten Trosoban Penthouse Na 7 Katu S Prekrasnim Pogledom Na Bundek Centar Grada I Sljeme Za Ostale Informacije Tu Smo Za

Hrastov parket od punog drva 1.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek.

Zagreb Sredisce 3 Soban Stan 85 M2 Novogradnja Bundek Centar Iznajmljivanje

Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled ….. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Uz američke obrazovne ustanove i sam park bundek, blizu su i avenue mall, u kvartu je muzej suvremene umjetnosti, nedaleko je hipodrom, a ima i hipermarket. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Bundek Centar Kompaktan Stan Za Najam 40m2 Lift Garazno Mjesto

Hrastov parket od punog drva 1. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!!

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Njuskalo Prodaja Stanova

0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. No, tražene cijene na tržištu su visoke, neke čak do 3000 eura za kvadrat dobro opremljenog stana. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Immobilien Mirjana Mikulec Zagreb Wohnungen Hauser Grundstucke Geschaftsraume

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … .. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan.

U Centru Bundek Prodano 65 Od Ukupno 227 Stanova Vecernji Hr

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, … U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Stan je orijentiran na istok i sastoji se od ulaznog predprostora, sobe, kupatila, open space kuhinje, dnevnog boravka i prostranog balkona s kojeg se pruža pogled … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.

Novogradnja Centar Bundek 2 Soban 1 Kat 50m2 Prodaja

U centru bundek je jedan od najboljih privatnih vrtića.. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof.. Hrastov parket od punog drva 1.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …. 0,50)+dupla garaža od 35m2 (obračunski 17,5m2) sastoji se od ulaznog hodnika, većeg open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji imaju izlaz na sjevernu terasu i lijep. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Dvosobni Stanovi Zagreb Stanovi Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Komforan stan s predivnim pogledom na park bundek nalazi se u popularnom centru bundek. Hrastov parket od punog drva 1. Prodaje se prekrasan stan na bundek centru koji je trenutno u funkciji ureda , međutim isti je potrebno samo namjestiti jer je koncipiran kao stan. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. 0,25) + spremište od 3,40 m2 (kof. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Dnevni boravak s blagovaonskim dijelom, odvojena kuhinja, …

Zagreb Bundek Centar 44 M2 Iznajmljivanje

Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje... Luksuzan stan i garaža u poznatom i popularnom centru bundek!!! Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje. Hrastov parket od punog drva 1. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Klasa, aluminijske rolete na električni pogon, odlična toplinska i zvučna izolacija, protuprovalna vrata dierre.. Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje.

Eurovilla Sredisce Bundek Prekrasan Stan U Novogradnji Luksuzno UreÄ'en I Namjesten Trosoban Penthouse Na 7 Katu S Prekrasnim Pogledom Na Bundek Centar Grada I Sljeme Za Ostale Informacije Tu Smo Za

Hitno , kompletno adaptiran, s puno uloženog vremena, truda i posvećenosti svim detaljima, stvoren je stan koji odiše umjetničkim štihom i zove na uživanje... Vlastita kotlovnica unutar centra bundek tako da, iako je grijanje na toplanu, nema razlike u odnosu na … Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!

Popular posts from this blog

Zbirka Outfit Stile Anni 90 Ragazza

97 Ormar Iznad Ves Masine Lidl