Popisi Prečko Novogradnja Izvrsno

Popisi Prečko Novogradnja Izvrsno. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Index Oglasi

Predstavljeno Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Index Oglasi

Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Useljenje je planirano za listopad 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Gradzilla D O O Projekt Odakova Precko Sastoji Se Od 1 Facebook

Useljenje je planirano za listopad 2021. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske.

Precko Euromaksgrad D O O

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Moderni poslovni objekt pile i. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Iznajmljivanje Stana Zagreb Precko Stanovi Burza Oglasi

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa... Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.

Mona Lisa Dotjerati Buba Nivogradnja Precko Kondenzacijski Bojler Soyalejo Com

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Stan Prodaja Precko Zagreb Grad Zagreb Biliskov Real Estate Ltd K Stari Split Rec Id 765701 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Prodaja Stanova Stenjevec Spansko 65 M Soban Bhn16048417

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Useljenje je planirano za listopad 2021... Useljenje je planirano za listopad 2021.

Planiraju Kod Okretista U Preckom Podici Sest Zgrada S 1056 Stanova Vecernji Hr

Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Precioso Apartamento Centro San Pedro De Alcantara Marbella Marbella Updated 2021 Prices

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Zagreb Precko Novogradnja 53 43 M2 Prodaja

Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu.

Precko Shopping Centar Vanjski Lokal Od 35 M2 Ugao Best Croatian Properties

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Stan Zagreb Precko 74 00 M2 Novogradnja 2019 God Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Kpbcracovia Pradnik Nowy Phase I

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Useljenje je planirano za listopad 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

El Estudiante Que Abandono Este Martes El Hotel Covid Se Encuentra Con Conocidos De Su Familia Mallorca Informa El Periodico De Los Periodicos

Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu.. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije... Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Stan Trebinje Updated 2021 Prices

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Useljenje je planirano za listopad 2021. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Moderni poslovni objekt pile i.

Reference Alfa Metabo

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Površina samog stana iznosi 66,03m2. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Precko Tijardoviceva Trosobni Stan Novogradnja 68m2 Prodaja

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Useljenje je planirano za listopad 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Gradzilla D O O Projekt Precko Odakova Postavljene Su Facebook

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.. . Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Useljenje je planirano za listopad 2021. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Stan Zagreb Precko 50 00 M2 Garaza Novogradnja Horvacanska Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Useljenje je planirano za listopad 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Na Rubu Zagreba Nice Ogromno Naselje S Gotovo 1000 Stanova Iza Investicije Stoje Svicarci I Jedno Poznato Lice Tportal

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama... Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Stan U Zgradi Precko 60 45 M2 Novogradnja

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Useljenje je planirano za listopad 2021... Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Precko Euromaksgrad D O O

Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Stan Zagreb Precko Novogradnja Dvosobni 48m2 72000 E Prodaja

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Useljenje je planirano za listopad 2021. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Stan Zagreb Precko 50 00 M2 Garaza Novogradnja Horvacanska Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Useljenje je planirano za listopad 2021. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Projekt Malesnica Prodaja Stanova Maggdoss Projektiranja I Investiranje U Izgradnju Poslovno Stambenih Objekata Prodaja Stanova I Poslovnih Prostora

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Zagreb Precko Novogradnja 53 43 M2 Index Oglasi

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno... 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.

Zagreb Precko 75 00 M2 3s Novogradnja LoÄ'a 15m2 Iznajmljivanje Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Apartment Umag 57 54m2 Apartment

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Moderni poslovni objekt pile i. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Mona Lisa Dotjerati Buba Nivogradnja Precko Kondenzacijski Bojler Soyalejo Com

Useljenje je planirano za listopad 2021. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Useljenje je planirano za listopad 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.

Najam Stan Zagreb Precko 55 M2 Novogradnja Oglasio

Useljenje je planirano za listopad 2021. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.

Precko Domograd

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021... Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Mona Lisa Dotjerati Buba Nivogradnja Precko Kondenzacijski Bojler Soyalejo Com

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice... Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Precko Jarnoviceva Divan 2 Sob Stan Od 55m2 Balkon Novogradnja

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. . Moderni poslovni objekt pile i.

Zagreb Precko 75 00 M2 3s Novogradnja LoÄ'a 15m2 Iznajmljivanje Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Precko Domograd

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Moderni poslovni objekt pile i.

Kpbcracovia Pradnik Nowy Phase I

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge... Useljenje je planirano za listopad 2021.

Projekt Malesnica Prodaja Stanova Maggdoss Projektiranja I Investiranje U Izgradnju Poslovno Stambenih Objekata Prodaja Stanova I Poslovnih Prostora

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č... 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Stan U Zgradi Precko 60 45 M2 Novogradnja

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge... Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Zagreb Tresnjevka Jug Precko Stan Prodaja 62 M2 115 000 Dvosobni Stan 62 M2 Vii Oglas 1369697 Nadjidom Com

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Useljenje je planirano za listopad 2021.. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Novi Objekt U Preckom

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Useljenje je planirano za listopad 2021. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Novi Objekt U Preckom

Moderni poslovni objekt pile i. Useljenje je planirano za listopad 2021. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Stan 209m2 Na Prodaju Precko Oglas 11037748 Srbija Nekretnine

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Moderni poslovni objekt pile i.

El Estudiante Que Abandono Este Martes El Hotel Covid Se Encuentra Con Conocidos De Su Familia Mallorca Informa El Periodico De Los Periodicos

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su ….. . Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Novogradnja 500 M Od Mora Stan

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Precko One Bedroom Apartment 60 M2 Eurovilla Hr

Moderni poslovni objekt pile i. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Precko Mixed Use Building Bricmore

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Najam Stan Zagreb Precko 55 M2 Novogradnja Oglasio

Useljenje je planirano za listopad 2021. . Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.

Tresnjevka Jug Precko Stan Prodaja 138 000 Zagreb Precko Trosobni Oglas 1284677 Nadjidom Com

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama... Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021... Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Prodaja Stanova Stenjevec Spansko 65 M Soban Bhn16048417

2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Poslovni Prostor Zagreb Precko Restoran Grana 440 M2 Prodaja Libra Res

Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Projekt Precko Novogradnja Zg Mapotic

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Useljenje je planirano za listopad 2021. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Novi Objekt U Preckom

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice... Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021... Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Planiraju Kod Okretista U Preckom Podici Sest Zgrada S 1056 Stanova Vecernji Hr

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. . Moderni poslovni objekt pile i.

Flat Stoja Pula 94m2 Apartment

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu.

Vrbani Ulica Vrbje Bb Celing Prodaja Stanova

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Stan U Zgradi Precko 60 45 M2 Novogradnja

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Moderni poslovni objekt pile i. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.

Precko Domograd

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno.

Precko One Bedroom Apartment 60 M2 Eurovilla Hr

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …

Zagreb Apartment For Rent Precko 4real Estate Agency

Moderni poslovni objekt pile i. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Useljenje je planirano za listopad 2021.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Apartment Umag 57 54m2 Apartment

Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Useljenje je planirano za listopad 2021. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č.

Stan Zagreb Precko 74 00 M2 Novogradnja 2019 God Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Precko Mixed Use Building Bricmore

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6... Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Stan Zagreb Precko 50 00 M2 Garaza Novogradnja Horvacanska Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Flat Stoja Pula 94m2 Apartment

Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Precko Euromaksgrad D O O

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Hrvatski Hrvatski Hrvatski Orbit Nekretnine Hr Pocetna Ponuda Nekretnina Prodaja Stanovi 134 Kuce 26 Poslovni Prostori 20 Zemljista 36 Garaze 1 Posebna Ponuda 15 Best Buy 6 Najam Stanovi 57 Kuce 4 Poslovni Prostori 15 Posebna

Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Useljenje je planirano za listopad 2021... Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.

Business Premises Sale Zagreb Borongaj 42 90 M 90 090 00 Best Croatian Properties

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Moderni poslovni objekt pile i. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021.

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije... Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice.. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Stan 132m2 Na Prodaju Precko Oglas 11064811 Srbija Nekretnine

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Useljenje je planirano za listopad 2021.. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Apartment For Rent In Tresnjevka Jug Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 55 00 M Price 600 00 Rooms 1 Floor 7

Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Vrbani Dvosobni Stan Za Najam 48 M2 Novogradnja Domus Agencija Za Nekretnine

Moderni poslovni objekt pile i. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Moderni poslovni objekt pile i. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova.

Dvosobni Stanovi Precko Stanovi Prodaja

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije... Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Stan Zagreb Precko 50 00 M2 Garaza Novogradnja Horvacanska Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa... Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Stan Prodaja Precko Zagreb Grad Zagreb Biliskov Real Estate Ltd K Stari Split Rec Id 765701 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Moderni poslovni objekt pile i.

Leo Monte Nekretnine

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Stan Precko Dvosobni Vlastiti Parking Novogradnja Prvi Stanari Index Oglasi

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Useljenje je planirano za listopad 2021. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir... Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Precko Mixed Use Building Bricmore

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Stan Zagreb Precko 57 20 M2 Novogradnja Prodaja

Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Nazi Schat Munchen Wellicht Nog Groter Rtl Nieuws

Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6... Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu.

Tijardoviceva Precko Novogradnja Trosobni Stan V Prizemlje Index Oglasi

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Business Premises Sale Zagreb Borongaj 42 90 M 90 090 00 Best Croatian Properties

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Moderni poslovni objekt pile i. Banka će pri tom za svakog klijenta kreirati ponudu uz individualni pristup, a jedna od svakako najvećih pogodnosti je kreditiranje bez dodatne zamjenske. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Useljenje je planirano za listopad 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije.

Prilika Precko Kod Pointa Daje Se U Prodaju U Bazzar Nekretnine

Useljenje je planirano za listopad 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir... Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Precko Shopping Centar Vanjski Lokal Od 35 M2 Ugao Best Croatian Properties

Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Moderni poslovni objekt pile i. Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Moderni poslovni objekt pile i.

Najam Stan Zagreb Precko 55 M2 Novogradnja Oglasio

1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Stan Zagreb Precko 57 20 M2 Novogradnja Prodaja

Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Površina samog stana iznosi 66,03m2. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6... Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu.

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Useljenje je planirano za listopad 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. Stanovi su južne, istočne i zapadne orijentacije. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Precko Domograd

Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Projektirana građevina se nalazi u ulici ive tijardovića i ulici dekanići, zagreb, k.č. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge.

Prodaja Euromaksgrad D O O

Moderni poslovni objekt pile i. .. 2s stan 45 m2 +24m2 terasa.

Precko Euromaksgrad D O O

Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova... Stanovi i poslovni prostori u novogradnji na top lokacijama u zagrebu. Projekt odakova prečko se sastoji od 1 polugrađenog objekta sa 7 stanova. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su …. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Parkirna mjesta su podijeljena na 3 garažna i 4 vanjska nenatkrivena, a isti nisu vezani uz stanove odnosno kupuju se odvojeno. 1, smješten je na križanju slavonske avenije, najprometnije avenije grada zagreba, i ulice kruge. Time je pristup objektu iznimno jednostavan i brz iz svih dijelova zagreba i okolice. Godine započinjemo sa izgradnjom stambene građevine radne oznake prečko sa rokom završetka proljeće 2021. Objekt je opremljen liftom koji povezuje podrumsku sa svim ostalim etažama.

Stan Na Najam 55m2 1 200 Precko Indomio Hr

Moderni poslovni objekt pile i. Autobusna i tramvajska stanica udaljene su … Atraktivni projekti novogradnje u zagrebu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Useljenje je planirano za listopad 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir... Društvo gip pionir i hrvatska poštanska banka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će banka kreditirati fizičke osobe prilikom kupnje stanova društva gip pionir.

Popular posts from this blog

Zbirka Outfit Stile Anni 90 Ragazza

97 Ormar Iznad Ves Masine Lidl